Misfit Vapor geçtiğimiz ocak ayında CES 2017’de duyurulsa da, gizemini korumaya devam etmişti. Akıllı saatin tasarımı ve bazı özellikleri gözler önüne çıkmış, ancak Vapor’ın işletim sistemi konusunda bilgi verilmemişti.
Vapor’ın yaz mevsiminin sonlarına doğru raflardaki yerini alması bekleniyor. Misfit, yeni akıllı saatine dair bilinmeyen bazı özelliklerini dünyanın en büyük saat fuarlarından Baselworld’de duyurdu.
Vapor, Android Wear 2.0 yüklü olarak raflardaki yerini alacak. Piyasadaki en uygun fiyatlı Android Wear 2.0 işletim sistemli saatlerden biri olması beklenen Vapor’da Qualcomm Snapdragon Wear 2100 işlemci bulunacak. Bu işlemciye 4 GB dahili depolama alanı eşlik edecek.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galaxy Watch 9’un tasarımı sızdı, Watch Ultra 2 için yeni detaylar geldi

Google Gemini artık otomobillerde Google Asistan’ın yerini almaya başladı

Google Finance Android’e geldi, iPhone sürümü de yolda

Android 17 katlanabilir telefonlarda oyun deneyimini değiştirecek özellik getiriyor

Redmi 17C Android 16 ve HyperOS 3 ile tanıtıldı
44 mm.’lik bir kasaya sahip telefonda 1.39 inç AMOLED ekran bulunuyor. Söz konusu ekranın piksel yoğunluğu 326 ppi. Misfit’ten yapılan açıklamaya göre, akıllı saatin bataryası 2 günlük bir kullanım süresi sağlıyor.
50 metreye kadar suya dayanıklı olan akıllı saatte yerleşik GPS bulunuyor. Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısı da telefonun özellikleri arasında yer alıyor. NFC desteğinin olmaması akıllı saatin eksi hanesine yazılsa da; kalp atış hızı sensörü, yükseklik ölçer, ivme ölçer ve jiroskopun varlığı telefonu sensör bakımından oldukça zengin hâle getiriyor.
Misfit Vapor 199 dolar karşılığında satılacak
Jet siyahı ve roze altın renk seçenekleri bulunan Misfit Vapor, 199 dolarlık fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak.
KÜÇÜK EV ALETLERİNDE FIRSATLAR
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


