Teknoloji

Misfit Vapor Android Wear 2.0 yüklü olarak raflardaki yerini alacak

misfit vaporMisfit Vapor geçtiğimiz ocak ayında CES 2017’de duyurulsa da, gizemini korumaya devam etmişti. Akıllı saatin tasarımı ve bazı özellikleri gözler önüne çıkmış, ancak Vapor’ın işletim sistemi konusunda bilgi verilmemişti.

Vapor’ın yaz mevsiminin sonlarına doğru raflardaki yerini alması bekleniyor. Misfit, yeni akıllı saatine dair bilinmeyen bazı özelliklerini dünyanın en büyük saat fuarlarından Baselworld’de duyurdu.

Vapor, Android Wear 2.0 yüklü olarak raflardaki yerini alacak. Piyasadaki en uygun fiyatlı Android Wear 2.0 işletim sistemli saatlerden biri olması beklenen Vapor’da Qualcomm Snapdragon Wear 2100 işlemci bulunacak. Bu işlemciye 4 GB dahili depolama alanı eşlik edecek.

44 mm.’lik bir kasaya sahip telefonda 1.39 inç AMOLED ekran bulunuyor. Söz konusu ekranın piksel yoğunluğu 326 ppi. Misfit’ten yapılan açıklamaya göre, akıllı saatin bataryası 2 günlük bir kullanım süresi sağlıyor.

50 metreye kadar suya dayanıklı olan akıllı saatte yerleşik GPS bulunuyor. Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısı da telefonun özellikleri arasında yer alıyor. NFC desteğinin olmaması akıllı saatin eksi hanesine yazılsa da; kalp atış hızı sensörü, yükseklik ölçer, ivme ölçer ve jiroskopun varlığı telefonu sensör bakımından oldukça zengin hâle getiriyor.

Misfit Vapor 199 dolar karşılığında satılacak

Jet siyahı ve roze altın renk seçenekleri bulunan Misfit Vapor, 199 dolarlık fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak.

İLGİLİ HABERLER