Manşetler

Misfit yüzücüler için hazırladığı Speedo Shine’ı tanıttı

misfit-speedo-shine-180815-2

Egzersiz takip cihazı Shine ile üne kavuşan Misfit, ilk suya özel giyilebilir ürünü için su sporları aksesuarları konusunda uzmanlaşan Speedo ile işbirliğine gitti. Speedo Shine adını taşıyan bileklik, yüzme verilerinin daha kolay biçimde toplanmasını amaçlıyor.

Odaklandığı eylem yüzmek olsa da, Speedo Shine adım, kalori, mesafe ve uyku takibi de yapabiliyor. Hatta bisiklette çevrilen pedallar bile Speedo Shine tarafından sayılıyor. Bu da Speedo Shine’ı özellikle triatlon yapanlar için oldukça işlevsel bir ürün haline getiriyor.

Speedo Shine’ın en dikkat çeken özelliklerinden birisi de uzun pil ömrü. Misfit’ten yapılan açıklamaya göre, Speedo Shine’ın pili şarj edildikten sonra yaklaşık 6 ay boyunca bir kez daha şarj edilmeye ihtiyaç duymuyor.

iOS ve Android telefonlarla birlikte çalışabilen Speedo Shine; atılan turları, yüzülen mesafeyi ve yakılan kalori miktarını gösterebiliyor. Cihaz yakında Speedo Fit uygulaması tarafından da desteklenecek.

50 metreye kadar suya dayanıklı olan Speedo Shine’ın alüminyum kadranının üstünde 12 LED ışık bulunuyor. Bu ışıklar sayesinde kullanıcılar günlük hedeflerini gerçekleştirme süreçlerini takip edebiliyor.

8.6 mm. kalınlığındaki Speedo Shine, 1 Eylülde Apple mağazalarında ve Speedo ile Misfit’in internet sitelerinde satışa sunulacak. Speedo Shine’ın fiyat etiketinde 79.99 dolar yazacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER