Teknoloji

Misfit Phase akıllı saat klasik görüntüsüyle dikkat çekiyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

misfit phaseGeleneksel saat pazarının önemli oyuncularından biri olan Fossil, geçtiğimiz yıl giyilebilir ürün üreticisi Misfit’i satın almıştı. Misfit, uyku takibi ve adım sayma gibi temel fitness özelliklerini klasik bir görüntü eşliğinde sunan yeni saati Phase’i görücüye çıkardı. Phase, yurt dışında 175 dolar karşılığında satılacak.

misfit phaseGörüntüsü itibarıyla bir analog saat olan Misfit Phase, şık tasarımıyla görenleri etkilemeyi başarıyor. Misfit’in geçmişte de etkileyici ürün tasarımlarına imza attığı göz önüne alınınca bu durum kulağa pek de şaşırtıcı gelmiyor.

misfit phaseMisfit Phase akıllara Withings Activité’yi getiriyor

Phase görüntüsü itibarıyla Nokia’nın sahibi olduğu Withings’in Activité analog akıllı saatini getiriyor. Ancak Misfit’in saatinde arama, mesaj ve bildirim uyarıları, hareket hatırlatıcısı, akıllı telefondaki müzik kontrolü gibi özellikler de bulunuyor.

misfit phaseŞirketin diğer pek çok ürünü gibi, Misfit Phase de suya dayanıklı bir kasaya sahip. Altı aylık bir pil ömrü sunan Phase, 7 Kasım itibarıyla Misfit’in internet sitesi üzerinden piyasaya sürülecek.

İLGİLİ HABERLER