EğlenceManşetler

Minions Paradise: Minyonlar ıssız adayı tatil köyüne dönüştürüyor

minions-paradise-1

Minyonları “Çılgın Hırsız” serisinin dünyaya en önemli hediyesi olarak tanımlamak yanlış olmayacaktır. Bu sevimli yaratıklara gösterilen ilgi o kadar büyüdü ki, sonunda Minyonlar kendilerine özel sinema filmlerine, mobil oyunlara kavuştular. Sadece çocukların değil, her yaştan pek çok kişinin büyük bir sevgi beslediği Minyonlar, “Minions Paradise” ile yeniden akıllı cihazlara geliyor.

minions-paradise-2

Electronic Arts tarafından hazırlanan Minions Paradise, büyük bir yolcu gemisinde başlıyor. Dünyanın tüm Minyonları birlikte tatil yaparken, sakarlığıyla ünlü Phil’in bir anda her şeyi rayından çıkarması sonucunda gemi batıyor ve Minyonlar ıssız bir adaya düşüyor. Phil, ıssız adaya düşülmesinin sorumlusu olduğu için adaya gelen diğer Minyonları memnun etme görevi de ona kalıyor ve yavaş yavaş adanın inşa süreci başlıyor.

minions-paradise-5

Phil’in, dolayısıyla oyuncuların, yapması gerekenler konusunda sürekli olarak bilgi sağlanıyor. Adada ilk iş olarak “Tiki Lounge” olarak bir bar açan Phil, karaya çıkan kızgın minyonlara Hindistan cevizi sütü ikram ederek onları sakinleştirmeye çalışıyor. Ardından adım adım Minyon Adası’nı eğlenceli hâle getirecek diğer unsurların kurulumu yapılıyor. Oyunda ilerleme kaydedildikçe seviye yükseliyor ve her seviyenin sonunda Minyonlar yükselişlerini bir partiyle kutluyor.

minions-paradise-6

Minyonların adadaki koşullara göre şekillenen eğlence anlayışı da oldukça etkileyici. Oltanın ucundaki et parçasını yakalayan timsahın arkasında su kayağı yapılması, Minyonların zor koşullarda bile nasıl eğlendiğinin somut bir örneği olarak öne çıkıyor. Minyonların eğlencesi için yapılan aktiviteler hem seviye puanı hem de oyun içinde harcanacak parayı kazandırabiliyor.

minions-paradise-7

Minions Paradise, süreli bir oyun keyfinden ziyade sabırlı bir oyun deneyimini ön plana çıkarıyor. Sıfırdan başlayarak bir şeylerin inşa edildiği oyunları sevenler, Minions Paradise’tan fazlasıyla keyif alacaklardır. Filmin hayranları ve küçük çocukların Minions Paradise’ı seveceği ise rahatlıkla söylenebilir.

minions-paradise-9

Minyonlar kadar sevimli kahramanların sinema ekranlarındaki başarılarını mobil oyunlara taşımaları hiç zor değil. Ancak Minions Paradise sadece karakterlerin sevimliliğine güvenmekle kalmıyor, aynı zamanda eğlenceli ve derli toplu bir oyun deneyimi sunuyor. Minions Paradise’ı, ya da Türkçe ismiyle Minyon Cenneti’ni, iTunes App Store veya Google Play Store aracılığıyla indirebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER