EğlenceTeknoloji

Minecraft için yeni ve detaylı Star Wars paketi

Minecraft için Star Wars temalı yeni indirilebilir içerik paketini duyurdu. Bu yeni pakette bir harita, kostüm seçenekleri, tam bir doku seti ve eşya giydirme seçenekleri bulunuyor. Oyuncular hem orijinal Star Wars üçlemesinden hem de The Mandalorian gibi yeni yapımlardan içeriklerle karşılaşacak. Bu paket, Minecraft’ın Marketplace bölümünden indirilebilecek.

Minecraft’ın yeni Star Wars haritasında Tatooine, Endor ve Hoth’un da aralarında bulunduğu 12 harita yer alıyor. Bu haritaların her birinde farklı karakterler, droidler ve yaratıklarla karşılaşmak mümkün oluyor.

Karakter kostümü seçenekleri arasında ise Luke Skywalker, Prenses Leia, Darth Vader, Chewbacca, Han Solo ve tabii ki Baby Yoda bulunuyor. Oyuncular yıldız savaşçılarını kullanarak gezegenler arasında gezinebilecek.

Tanıtım videosuna bakıldığında oyuncuların bazı ikonik Star Wars sahnelerine yeniden hayat verebileceği görülüyor. Örneğin, Luke Skywalker ve Darth Vader’ın Cloud City’deki düellosu tekrar canlandırılabilecek.

Minecraft için geçmişte de Star Wars paketleri çıkarılmıştı. Ancak bu paketler çoğunlukla sadece kostümlerden oluşuyordu. Dolayısıyla oyunculara Star Wars evrenini deneyimlemek için ilk defa bu kadar büyük bir imkan verildiği söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER