Eğlence

Minecraft Gear VR versiyonu Oculus Store’da yayınlandı

minecraft gear vrMinecraft, artık sanal gerçeklik dünyasında da keşfedebilecek. Minecraft Gear VR Edition adını taşıyan sanal gerçeklik versiyonu, 6.99 dolarlık fiyat etiketiyle Oculus Store’daki yerini aldı. Ancak bu çıkış, oyunun Oculus Rift sanal gerçeklik başlığıyla oynanabileceği anlamına gelmiyor.

Oculus’un internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada Oculus Rift’in adından bahsetmeme konusunda özel bir çaba gösterildiği göze çarpıyor. Şirket, Minecraft’ın sanal gerçeklik versiyonunun Oculus’un Samsung Gear VR için özel olarak hazırladığı diğer Oculus Store mağazasında yayınlandığını vurguluyor.

Yapılan açıklamada Minecraft’ın sanal gerçeklik versiyonu ise şu şekilde tanımlandı: “Minecraft Gear VR Edition, Creative ve Survival modları, arayüzler ve çok oyunculu seçenek de dahil olmak üzere Pocket Edition’daki tüm özellikleri desteklemektedir. Oyuncular oyunda daha konforlu olan sinema görünümü ve daha kapsayıcı bir deneyim sunan birinci-kişi açısı arasında seçim yapabilir.”

Oculus tarafından yapılan açıklamada, Minecraft’ın Gear VR için hazırlanan versiyonunun oyunculara “mobil özgürlük” sağlayacağının da altı çizildi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER