EğlenceTeknoloji

Minecraft Earth için bekleyiş yakında sona erecek

minecraft earth

Minecraft Earth için beta testi dönemi çok uzun sürmeyecek. Oyunun yapımcısı Mojang ve Mojang’ın sahibi Microsoft, artırılmış gerçeklik tabanlı oyunun bazı ülkelerde ekim ayı itibarıyla erken erişime açılacağını doğruladı.

Minecraft Earth’e hangi platform ve ülkelerde erken erişim sağlanacağı şu an için bilinmiyor. Ancak oyunun beta sürecine hem iOS hem de Android kullanıcılarının dahil edildiğini hatırlatmakta fayda var.

Minecraft Earth oyuncuları gerçek dünyayla buluşturuyor

Minecraft Earth’ün standart Minecraft deneyiminden farklı bir yerde durduğunu hatırlatmakta fayda var. Oyuncular yine artırılmış gerçeklikle kendi dünyalarını kurabiliyor. Ancak dileyen oyuncular paylaşılabilir Maceralar ile farklı bir Minecraft deneyimi yaşabiliyor. Burada cesur yaratıklarla bir araya gelen oyuncular, kendilerine verilen görevleri yerine getirerek kısıtlı kaynakları elde edebiliyor.

Minecraft Earth’te oyuncular yerlerinden kalkıp gerçek dünyada sosyalleşmeleri için cesaretlendiriliyor. Yeni bir dünya inşa etme hedefi ise artırılmış gerçeklik ve klasik Minecraft deneyimini birleştiren unsur oluyor.

İLGİLİ HABERLER