EğlenceTeknoloji

Minecraft Earth Android sürümü beş farklı şehir için beta olarak sunuldu

minecraft earth kapanıyor
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Minecraft Earth oyununun kapalı beta sürümü beş farklı şehirde kullanılabilecek şekilde Android’e geldi. Oyunun geliştiricisi Mojang konuyla ilgili duyuruyu yaptı.

Seattle, Londra, Tokyo, Stockholm ya da Mexico City şehirlerinden bir tanesinde yaşayanlar ve beta sürüm davetiyesi alacak kadar şanslı olanlar, artırılmış gerçeklik (AR) destekli oyunu hemen oynamaya başlayabilirler. Oyunu oynamak için Android 7 veya üstü sürümle çalışan AR uyumlu bir cihaza ihtiyaç var.

Minecraft Earth Android beta sürümünün lansmanı, Android cihazlara özel sürüm için işlerin iOS’tekine göre biraz daha yavaş ilerlediğini gösteriyor. Çünkü beta sürümü Apple’ın mobil işletim sistemi için temmuz ayında yayınlanmıştı.

Ne var ki, Android kullanıcıları oyunun “Rubies” olarak adlandırılan oyun içi parasına iOS’e daha henüz gelmemişken erişebiliyor.

Android beta sürecinin başlamasıyla ilgili olarak yayınlanan bir blog yazısında, oyunun geliştiricisi para biriminin oyunu oynayarak ya da doğrudan satın alınarak kazanılabileceğini belirtiyor. Satın alınan Ruby’ler de kullanıcının Xbox Live hesabına iliştirilecek ve final sürüme de taşınacak.

Minecraft Earth oyununda hedef tüm dünya

İlk kez geçtiğimiz mayıs ayında duyurulan Minecraft Earth, Mojang’ın açık dünya sanat oyununun artırılmış gerçeklik destekli versiyonu. Mojang’ın oyunla ilgili nihai hedefi, tüm gezegeni Minecraft bloklarıyla kaplamak ve oyunculara bunlarla hünerlerini gösterme ve diğer oyuncularla birlikte yapılarda gezinme fırsatını sunmak.

Daha fazla bilgi isteyenler Mojang web sitesindeki Minecraft Earth sık sorulan sorular sayfasına göz atabilirler. Yukarıda saydığımız şehirlerden bir tanesinde yaşıyorsanız, beta sürecine buradan kayıt yaptırabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER