Eğlence

Minecraft’ın Chromebook versiyonu herkese açıldı

minecraft chromebook

Minecraft Chromebook sahipleriyle sonunda buluştu. Google, Minecraft: Bedrock Edition’ın tam versiyonu sonunda Chrome OS’te yerini aldı. Erken erişim versiyonu geçtiğimiz mart ayında dağıtıma çıkmıştı. Resmi dağıtım sürecinin başlamasıyla birlikte oyun daha fazla Chromebook kullanıcısına ulaşmış olacak. Çapraz platform desteği sayesinde başka platformları kullanan kişilerle Minecraft oynanabiliyor.

Chromebook’larda da oynanabilen Minecraft versiyonu, yeni “Trails and Tales” güncellemesini de barındırıyor. Söz konusu güncelleme, 7 Haziran’da yayınlanmıştı. Güncelleme oyuna deve sürme ve kiraz bahçesi biyomu yetiştirme gibi özellikleri getiriyor.

Game Pass Ultimate aboneleri, Xbox Cloud Gaming aracılığıyla oyunun Chromebook versiyonuna erişebiliyor. Google’dan verilen bilgiye göre, oyun son üç yılda piyasaya çıkan tüm Chromebook modellerinde oynanabilecek.

Minecraft Chromebook versiyonu için ne kadar ödemek gerekiyor?

Oyun Chrome OS için Play Store üzerinden satın alınabiliyor. 19.99 dolar karşılığında oyunun Android versiyonu da kullanıcılara sunuluyor. Android versiyonunu daha önceden satın alanlar ise 13 dolar ödeyerek Chromebook versiyonunun sahibi olabiliyor. Google’dan verilen bilgiye göre, oyun son üç yılda piyasaya çıkan tüm Chromebook modellerinde oynanabilecek.

İLGİLİ HABERLER