Eğlence

Minecraft Xbox One X ile 4K çözünürlük desteği kazanıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Minecraft, önümüzdeki sonbaharda yayınlanacak “Super Duper Graphics Pack” isimli güncellemeyle yeni bir dönemin kapılarını açacak. Güncelleme oyuna daha gerçekçi dokular, ışık efektleri ve grafikler getirecek. Minecraft 4K çözünürlük desteğiyle de güncelleme sayesinde buluşacak. Ancak 4K çözünürlüklü Minecraft keyfi için ilk etapta Microsoft’un yeni konsolu Xbox One X’e sahip olmak gerekecek.

Minecraft için duyurulan yenilikler sadece 4K desteğiyle sınırlı kalmıyor. Yeni duyurulan “Better Together” (Birlikte Daha İyi) isimli güncelleme de dikkat çekici değişiklikleri beraberinde getiriyor.

Oyuncuların ürettiklerini satmaları için kurulan yeni pazar yeri ve birlikte oyun keyfi yaşamayı sağlayan yeni oyun içi sunucular güncellemenin getirdikleri arasında bulunuyor. Bunlara ek olarak, farklı platformlar arasında oyun desteği de güncellemeyle birlikte oyunculara sunuluyor. Böylelikle Xbox One, Windows 10, Nintendo Switch ve farklı mobil cihazlar arasında bir oyun deneyimi yaşamak mümkün hâle geliyor.

Minecraft 4K desteğine sonbaharda kavuşacak

4K çözünürlük desteğini beraberinde getirecek grafik güncellemesi sonbaharda yayınlanacak. Better Together güncellemesinin yenilikleri ise yakında Minecraft oyuncularıyla buluşacak.

İLGİLİ HABERLER