Eğlence

Miley Cyrus Black Mirror’ın beşinci sezonunda boy gösterecek

miley cyrus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix‘in distopik gelecek öngörüleri içeren dizisi Black Mirror‘ın beşinci sezonunda izleyicilerin karşısına sürpriz olarak tanımlanabilecek bir isim çıkacak. Bu isim ünlü şarkıcı Miley Cyrus olacak.

Çocukken bir Disney Channel yıldızı olan Cyrus, daha sonra müziğe yönelerek dünya çapında üne kavuşmuştu. Howard Stern’in radyo programına katılan yıldız şarkıcı, Black Mirror’ın beşinci sezonunda boy gösterip göstermeyeceği şeklindeki soruya “Sen tahminde bulun, ben de başımı olumlu veya olumsuz sallayayım” şeklinde yanıt verdi. Stern daha sonra “Beşinci sezonda varsın” derken Cyrus’un da bunu onayladığını belirtti.

Miley Cyrus Black Mirror’ın beşinci sezonunda olduğunu açıklasa da, Netflix’ten bu konuda bir doğrulama gelmiş değil. Ancak Netflix’in dizinin yeni sezonuyla ilgili olarak genel bir sessizlik politikası uyguladığını da belirtmek gerekiyor. Şirket dizinin dördüncü sezon bölümlerini geçtiğimiz yıl aralık ayında yayınlamıştı. Dolayısıyla beşinci sezon bölümlerinin de yakın zaman içinde yayınlanması bekleniyor.

Netflix’in resmi Twitter hesabı tarafından geçtiğimiz ayın sonlarında atılan, ancak daha sonra silinen bir tweette dizinin yeni bölümlerinin 28 Aralık’ta yayınlanacağı ve beşinci sezonun ilk bölümünün de Bandersnatch adını taşıyacağı belirtilmişti. Netflix, daha sonra silinen bu tweet hakkında da açıklama yapmamıştı. Dolayısıyla şirketin Black Mirror’ın yeni sezonunda sürpriz unsurunu biraz daha yoğun tutmaya çalıştığını söylemek yanlış olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER