EğlenceManşetler

Video: Miles Morales’in Örümcek Adam olduğu animasyon filminin ilk fragmanı çıktı

Sony Pictures 2015 yılında Phil Lord ve Christopher Miller’ın bir Örümcek Adam animasyon filmi hazırlayacağını açıklamıştı. Bu yılın başlarında da söz konusu filmde Peter Parker yerine Miles Morales adlı karakterin baş kahraman olacağı ortaya çıkmıştı. Brezilya’da düzenlenen Comic-Con etkinliğinde, Sony bu projeye ait ilk fragmanı paylaştı, ayrıca filmin adını da duyurdu: Spider-Man: Into the Spider-verse geliyor.

Kısa bir ön bakış niteliği sunan tanıtım New York şehrinden bazı görüntülerle açılıyor. Daha sonra kapşonlu bir karakter görünüyor ve bu karakter karlı bir havada Peter Parker’ın mezarını ziyaret ediyor. Daha sonra birçok kez, Örümcek Adam’ı şehrin binaları arasında salınırken görüyoruz. Ara başlıklarda ise bir kişiden başkasının maskeyi giydiğine vurgu yapılıyor. Fragmanın sonunda ise Örümcek Adam bir binanın tepesine iniyor ve maskesini çıkararak Miles Morales olduğunu gösteriyor. Bu karaktere The Get Down dizisinin oyuncusu Shameik Moore ses verecek.

Miles Morales karakteri ilk kez Ağustos 2011’de, Ultimate Fallout #4 ile birlikte sahneye çıkmıştı. Peter Parker gibi O da radyoaktif örümcek tarafından ısırılmış ve süper güçleri ortaya çıkmıştı. Yeşil Çin Peter Parker’ı öldürdükten sonra yeni Örümcek Ada O olmuştu. Marvel Studios geleneksel Örümcek Adam’ı daha büyük sinema evrenine taşırken, bu film o hikâyelerden bağımsız olacak. Yine de, yeni bir hikâyenin başlangıcını yapacak. Başlığı da gelecekte seriye yeni filmlerin ekleneceğinin ipuçlarını veriyor.

Spider-Man: Into the Spider-verse, 21 Aralık 2018’de vizyona girecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER