Eğlence

Mike Myers Netflix için kılıktan kılığa girecek

mike myers netflix

Mike Myers Netflix için orijinal içerik hazırlayan ünlü isimler arasına katılıyor. Proje hakkında şimdilik fazla detay olmasa da, gelen bilgiler altı bölümlük bir dizi olacağı yönünde. Dizide Myers’ın komedi köklerine geri döneceği ve birden fazla karakteri canlandıracağı da söyleniyor. Myers’ın adının dizinin künyesinde baş yapımcılardan biri olarak geçmesi de bekleniyor.

Myers’ın Netflix dizisiyle ilgili bilinenler şu an için oldukça sınırlı. Programın hikâyesinin ana hatları, teması ve hatta formatı bile bilinmezliğini koruyor. Saturday Night Live döneminden bu yana çok sayıda karaktere hayat veren tecrübeli oyuncu, Austin Powers serisinde de birden fazla karakteri canlandırmıştı. Dolayısıyla programın farklı skeçlerden oluşan bir içerik sunması muhtemel görünüyor.

Mike Myers Netflix projesiyle birlikte uzun süreli sessizliğine de son verecek gibi görünüyor. Tecrübeli oyuncu; 2018’in rekortmen filmlerinden Bohemian Rhapsody’de kısa bir rolle izleyicilerin karşısına çıksa da, uzun süredir büyük projelerde boy göstermiyor. 2010 yapımı Şrek: Sonsuza Dek Mutlu’dan bu yana bir projenin başrolünü üstlenmeyen Myers’ın başrolde olduğu son canlı yapım film ise 2008 yapımı Aşk Gurusu olmuştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER