Teknoloji

Microsoft’un yeni reklam kampanyası: Gates ve Seinfeld’in maceraları

Rekor bir ücret karşılığında hazırlanan reklam kampanyasının ilk görüntüleri yayınlanmaya başlandı. Bill Gates ve Jerry Seinfeld’in başından geçen maceraların verdiği mesaj tartışılıyor.

Kısa bir süre önce rekor bir ücretle Vista’nın ve Microsoft’un imajının tazelenmesine yönelik kampanya için ekranların sevilen yüzü Jerry Seinfeld ile anlaşan şirket, kampanya kapsamında ilk videoları da yayınlamaya başladı. Reklam filmlerinde Bill Gates ve Jerry Seinfeld’in başından geçenler konu ediliyor. Windows’la ilgili bir özellikten bahsetmeyen ikili, dolaylı yoldan kullanıcılara mesajlar veriyor.

İlk filmde ayakkabı mağazası girişinde “Why pay more” (Neden daha fazla ödeyesiniz?) ifadesine ve ayakkabıların esnekliğine vurgulama yapılırken ikinci filmde de insanlarla iletişimin neler kazandırdığına ve ne şekilde olması gerektiğine dikkat çekiliyor.

Her iki filmde de Windows’un W’sinden bile bahsedilmezken, internetteki kullanıcılar filmlerdeki gizli mesajların neler olduğu üzerine görüş alışverişine başladı bile.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER