Eğlence

Microsoft’un hareket algılama kabiliyetli Xbox 360 eklentisi 3DV’nin satın alınmasıyla mı ortaya çıktı?

xbox-sensorbar-001Microsoft’un bu seneki E3’te göstermeyi planladığı Xbox 360’a hareket algılama kabiliyeti kazandıracak eklentiyle ilgili birşeyleri burada yazmıştık. Görünüşe göre Ars Technica biraz daha fazla bilgiye ulaşmış ve bu cihazın nereden gelmiş olacağı konusunda tahminde bulunmuş.

Microsoft’un çıkaracağı cihaz CES 2008’de yer alan küçük bir girişimin, 3DV’nin ürünü olan ZCam sistemindeki cihazın farklı bir formu. Anlaşılan 3DV’nin cihazı Microsoft’un ilgisini çekmek için yeterli olmuş ve bu yılın başında 3DV şirketini bünyesine katmış.

İlgili – ArsTechnica

Resim – Engadget

Günün Öne Çıkan Fırsatları

Razer Kiyo V2 X, akıcı görüntülü görüşmeler için 4.891,52 TL
Satın Al
Logitech G102, 8.000 DPI sensör ve RGB aydınlatmayı 664 TL’ye sunuyor
Satın Al
Üçlü TP-Link Deco M4 paketi, evdeki Wi‑Fi kapsamasını 4.709 TL’ye genişletiyor
Satın Al
TP-Link Archer AX55, Wi‑Fi 6 ve Gigabit bağlantıyı 2.949 TL’ye getiriyor
Satın Al
Tapo C510W, dış mekânda 2K görüntü ve hareket takibini 2.084 TL’ye sunuyor
Satın Al
Tümünü Gör Daralt
Tüm Fırsatları Gör

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir. Satış ortaklığı açıklaması

Teknoblog artık WhatsApp'taGünün en iyi teknoloji fırsatları ve kaçırmamanız gereken büyük haberler, telefonunuza gelsin.
Kanala Katıl