Teknoloji

Microsoft’tan HTC Titan üzerinden Windows Phone 7.5 Mango video görüşme desteği gösterimi – Video

Microsoft, Windows Phone 7 Mango güncellemesiyle birlikte sunacağı video arama özelliğini gösteren bir tanıtım videosu yayınladı. HTC’nin bu ayın başında tanıttığı 4.7 inç’lik Titan üzerinde gerçekleştirilen söz konusu özelliğin gösteriminde Tango adı verilen popüler bir üçüncü parti uygulamanın kullanılmasıysa ilginç.

Windows Phone 7 Mango güncellemesiyle birlikte doğal bir video arama uygulaması gelmiyor. Bunun yerine üçüncü parti yazılım geliştiricilerinin Mango cihazlarının ön yüzünde yer alan kamerayı kullanacak uygulamalar geliştirmesine kapı açılacak şekilde destek sunuluyor. Bu nedenle sunum Tango video arama uygulamasıyla gerçekleştiriliyor. Bu uygulama hâli hazırda Android ve iOS platformlarında kullanılıyor ve popülerler arasında bulunuyor.

Windows Phone 7.5 Mango cihazlarının önümüzdeki haftalarda piyasaya çıkması bekleniyor. HTC, IFA 2011’de tanıttığı Radar ve Titan adlı cihazlarla Mango cihazlarını tanıtan ilk şirketlerden biri olmuştu. Her iki telefonun da gelecek ay Avrupa’da piyasada olması bekleniyor.

Video: Windows Phone 7.5 Mango cihazı HTC Titan üzerinde video görüşme

İlgili – WinRumors

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER