Teknoloji

Microsoft’tan Dropbox kullanıcılarına 100 GB’lık OneDrive alanı hediye

onedrive-microsoft-190214

Microsoft OneDrive depolama alanını ücretsiz dağıtmayı çok seviyor. Geçen hafta Bing Rewards kapsamında yurt dışındaki kullanıcılara 100 GB’lık ücretsiz depolama alanı dağıtan Microsoft şimdi benzer bir fırsatı Dropbox kullanıcılarına da sağlıyor.

Eğer mevcut bir Dropbox kullanıcısıysanız, yapmanız gereken tek şey internet tarayınızı açıp Dropbox’ın web sitesine gitmek ve hesabınıza giriş yapmak. Daha sonra da kaynak bölümünde bağlantısı yer alan sayfaya gidip burada da Microsoft hesabınızla kullanıcı girişi gerçekleştirmek. Microsoft hesabınızın Dropbox hesabınıza erişimine izin verdikten sonra 1 yıl boyunca ücretsiz kullanabileceğiniz OneDrive alanı tanımlanıyor.

Bing Rewards programı iki yıllık alanı ücretsiz sunuyordu. Ancak bu programa Türkiye’den erişim yok, bu da Microsoft’un bu kampanya üzerinden sunduğu ücretsiz OneDrive fırsatından yararlanmayacağımız anlamına geliyor. Halbuki OneDrive kullanıcılarına sunulan 1 yıllık ücretsiz 100 GB’lık alan fırsatından Türkiye’deki kullanıcılar da yararlanabiliyor.

Microsoft’un sunduğu fırsatın süresinin ne kadar olduğu bilinmiyor, ancak elinizi çabuk tutup 100 GB’lık ücretsiz alanı kapmanızda fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER