EğlenceManşetler

Microsoft’tan daha ince tasarıma sahip yeni Xbox 360 – Galeri

Microsoft Los Angeles’ta düzenlemiş olduğu Xbox 360 basın toplantısında yeni bir Xbox 360 modelini görücüye çıkardı. Yeni Xbox 360 daha ince bir tasarıma sahip. ABD’de bugünden itibaren satışa çıkan bu yeni oyun konsolununun haftasonunda oradaki oyunseverlerin evlerine girmesi bekleniyor.

Yeni Xbox 360, mevcut Xbox 360’ın beyaz renginin aksine siyah renkte geliyor. 250 GB’lık disk alanına sahip olan bu oyun konsolunda Ethernet bağlantısı yerine dahili Wi-Fi’ye yer verilmiş. Yeni konsol için biçilen fiyat 299$. PS3 Slim ve mevcut 120 GB kapasiteli Xbox 360 da ABD’de bu fiyattan satılıyordu.

Microsoft Xbox 360’ı en önemli yılına daha ince bir tasarımla hazırlamış bulunuyor. Keza bu oyun konsoluna bambaşka bir boyut kazandıracak olan Kinect adlı hareket tabanlı ve kumandasız kontrol sistemi de Kasım ayında 15 oyunla birlikte Xbox 360’a katılacak. Kinect’in daha fazla oturma odasına girmesi için Xbox 360’ın daha makul fiyatlı ve daha çekici bir tasarıma sahip olması gerekiyordu, ki Microsoft da bunu gerçekleştirdi.

Bu arada piyasadaki mevcut Xbox 360’lar satışta kalmaya devam edecek, en azından stoklar bitirilinceye kadar. Ancak Microsoft bundan böyle Xbox 360 Original olarak anılan bu konsoldan üretilmeyecek.

Yeni Xbox 360’ın basın fotoğraflarını aşağıda bulabilirsiniz.

Galeri: Microsoft’tan yeni Xbox 360
[nggallery id=326]

İlgili – Engadget

İLGİLİ HABERLER