Teknoloji

Microsoft’tan Bing Haritalar destekli konum paylaşım uygulaması: We’re in

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft’un Bing ekibi Windows Phone platformu için geliştirdiği “We’re in” adlı yeni bir uygulamayı tanıttı. Foursquare ve Latitude uygulamalarıyla bazı açılardan benzerlik taşıyan bu uygulama farklılıklar da içeriyor. Aslında fikir basit; arkadaşlarınızın belirli bir zaman içinde konumlarını paylaşmasına izin veren davetiyeler oluşturmak.

Örneğin, dört arkadaşınızla birlikte bir lokantaya gidiyorsunuz. Konumunuzu paylaşmak, ayrıca sizinle beraber olan dört arkadaşınıza da bir saat boyunca bulunacakları yeri görmek istiyorsunuz. “We’re in” uygulamasıyla hızlı şekilde bir etkinlik oluşturup bunu söz konusu arkadaşlara göndermekle bu mümkün. Kendilerine gönderilen davetleri kabul ettikleri takdirde, fotoğrafları ve konumları Bing Haritalar üzerinde görülebilir olacak. Latitude’un aksine “We’re in” uygulamasında istenen zamanda konum belli etme işini bırakmak mümkün. Ayrıca belirlenen gösterim süresi dolduğunda konum paylaşımı da otomatik olarak kapanıyor.

Şu anda Zune Marketplace üzerinden Windows Phone cihazları için dağıtılmakta olan bu uygulama, Microsoft’un belirttiğine göre, çok yakında diğer platformlara da gelecek.

İlgili – Bing

İLGİLİ HABERLER