Eğlence

Microsoft 10 yıllık aranın ardından Windows için yeni Zoo Tycoon oyununu duyurdu

zoo-tycoon-090714

Microsoft uzun bir aranın ardından Windows için hazırladığı Zoo Tycoon oyununu duyurdu. Windows Phone 8 kullanıcılarının da oynayabileceği oyun Zoo Tycoon Friends adını taşıyor. Ücretsiz olarak yayınlanacak Zoo Tycoon Friends, yaz ayları içinde Windows 8 ve Windows Phone 8 uygulama mağazalarındaki yerini alacak.

Zoo Tycoon Friends geçtiğimiz yıl Xbox One ve Xbox 360 için yayınlanan Zoo Tycoon oyunundan izler taşıyor. Kendi hayvanat bahçelerini oluşturan oyuncular Zoo Tycoon Friends deneyimlerini farklı cihazlar üzerinde de devam ettirebilecek. Yani oyuna Windows 8 işletim sistemli bir bilgisayarda başlayan oyuncu, bir Lumia cihazında oyun keyfini sürdürebilecek.

Zoo Tycoon Friends’de oyuncular 40’tan fazla türe hayvanat bahçelerinde ev sahipliği yapabiliyor ve onlar için farklı yaşam ortamları inşa edebiliyor. Hem masaüstünde hem de mobilde oynanabilen oyun için farklı kontrol seçenekleri de sunuluyor. Oyunda başarılı olmanın temel sırrıysa hayvanlarla sürekli olarak iletişim kurmaktan geçiyor. Zoo Tycoon Friends oyuncuları arkadaşlarının hayvanat bahçelerini ziyaret edip onlara yardımcı olabilecek. Ücretsiz yayınlanacak olan Zoo Tycoon Friends, uygulama içinde satın alınabilecek unsurlar barındıracak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER