Manşetler

Microsoft Xbox One S 2 Ağustosta satışa sunulacak

microsoft xbox one s türkiye

microsoft xbox one sE3 2016 kapsamında tanıtılan daha ince ve şık tasarımlı Microsoft Xbox One S, 2 Ağustos itibarıyla yurt dışında satışa sunulacak. Microsoft’tan yapılan açıklamada, 2 TB dahili depolama alanına sahip konsolun belli bölgelerde 399 karşılığında satılacağı belirtildi.

1 TB ve 500 GB dahili depolama alanına sahip versiyonlar ise daha sonra raflardaki yerini alacak. Microsoft veya diğer büyük perakende zincirleri aracılığıyla ön sipariş verenler, 2 Ağustosta yeni konsollarına kavuşabilecek.

Microsoft Xbox One S orijinal Xbox One’dan yüzde 40 daha küçük

Orijinal Xbox One’dan yüzde 40 oranında daha küçük olan Xbox One S, 4K/HDR video desteği de sunuyor. IR blaster barındıran konsol, yeni bir Xbox kablosuz oyun kumandasıyla birlikte geliyor. Dokulu yapısıyla daha kolay kavranan kumanda, Bluetooth bağlantı özelliği de barındırıyor. 2 Ağustostan itibaren bağımsız olarak satılacak oyun kumandasının fiyat etiketinde 59.99 dolar yazacak.

2 Ağustosun Microsoft cephesindeki önemi Xbox One S’in çıkışıyla sınırlı kalmıyor. Şirketin Windows 10 için hazırladığı Yıldönümü Güncellemesi de bu tarihten itibaren Windows 10 ve Xbox One konsollara gelecek.

İLGİLİ HABERLER