Manşetler

Microsoft Xbox One S 2 Ağustosta satışa sunulacak

microsoft xbox one s türkiye

microsoft xbox one sE3 2016 kapsamında tanıtılan daha ince ve şık tasarımlı Microsoft Xbox One S, 2 Ağustos itibarıyla yurt dışında satışa sunulacak. Microsoft’tan yapılan açıklamada, 2 TB dahili depolama alanına sahip konsolun belli bölgelerde 399 karşılığında satılacağı belirtildi.

1 TB ve 500 GB dahili depolama alanına sahip versiyonlar ise daha sonra raflardaki yerini alacak. Microsoft veya diğer büyük perakende zincirleri aracılığıyla ön sipariş verenler, 2 Ağustosta yeni konsollarına kavuşabilecek.

Microsoft Xbox One S orijinal Xbox One’dan yüzde 40 daha küçük

Orijinal Xbox One’dan yüzde 40 oranında daha küçük olan Xbox One S, 4K/HDR video desteği de sunuyor. IR blaster barındıran konsol, yeni bir Xbox kablosuz oyun kumandasıyla birlikte geliyor. Dokulu yapısıyla daha kolay kavranan kumanda, Bluetooth bağlantı özelliği de barındırıyor. 2 Ağustostan itibaren bağımsız olarak satılacak oyun kumandasının fiyat etiketinde 59.99 dolar yazacak.

2 Ağustosun Microsoft cephesindeki önemi Xbox One S’in çıkışıyla sınırlı kalmıyor. Şirketin Windows 10 için hazırladığı Yıldönümü Güncellemesi de bu tarihten itibaren Windows 10 ve Xbox One konsollara gelecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER