Teknoloji

Microsoft Windows ve Mac için Office 2019’u yayınladı

office 2019 mac windows

Microsoft Windows ve Mac için Office 2019‘u yayınladı. Güncelleme Microsoft’un aylık özellik güncellemeleri sunduğu Office 365 servisini tercih etmeyen işletmeler ve bireysel tüketiciler için tasarlandı.

Office 2019 özünde, geçtiğimiz son üç yılda Office 365’e eklenmiş olan özelliklerin bir alt kümesini teşkil ediyor. Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Project, Visio, Access ve Publisher‘a gelen çeşitli güncellemeleri barındırıyor.

Office 2019, tüm Office uygulamalarına taşınabilecek kalem kutusu ve şerit özelleştirmeleri içeriyor. Ayrıca Microsoft, Word’e odaklanma modunu, yeni bir tercümanı ve erişilebilirlik iyileştirmelerini de getiriyor.

Morph geçişleri, SVG ve 3D model desteği, dahili tıklamalı dizileri oynatma ve 4K videoların dışa aktarımı da PowerPoint‘e geliyor.

Yukarıda özetlediğimiz bağımsız uygulama güncellemelerinin yanı sıra; işletmeler için Exchange Server 2019, Skype Business Server 2019, SharePoint Server 2019 ve Project Server 2019‘un da önümüzdeki haftalarda çıkacağı duyuruldu.

Office 2019‘un kendisi öncelikle ticari toplu lisans müşterileri için yayınlanıyor. Önümüzdeki birkaç hafta içinde bireysel tüketicilere ve diğer ticari müşterilere sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER