Teknoloji

Microsoft: Windows Phone Mango’da ön kamera desteklenecek, Skype da çalışacak – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’a ait olduğu iddia edilen ve geçtiğimiz ay kendini gösteren Galaxy S II benzeri SGH-i937 Windows Phone 7 Mango cihazının önünde bir kameranın yer aldığı dikkat çekmişti. Microsoft’un yaptığı açıklama bu kameranın işe yarayacağını gösteriyor.

Microsoft, yakında çıkacak Windows Phone Mango cihazlarının Skype entegrasyonuyla birlikte görüntülü görüşme desteği sunacağını açıkladı. Microsoft’un Yeni Zelanda’da düzenlediği TechEd etkinliğinde duyurulan bu yenilik çerçevesinde iki şirket çalışanı çok yakında aralarında iOS, Android ve Symbian’ın da bulunduğu diğer platformlara da yayılması beklenen Lync VoIP istemcisi üzerinden görüntülü görüşme gerçekleştirdi.

Skype entegrasyonuyla da ilgili olarak, temsilciler bu özelliğin de yakında geleceği konusunda taahhütte bulundu. Ne var ki, söz konusu işlevin ayrı bir uygulama üzerinde mi, yoksa işletim sistemine gömülü şekilde mi sunulacağı henüz kesinlik kazanmış değil. TechEd oturumunda gerçekleştirilen Lync VoIP sunum videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Video: Microsoft Lync VoIP Sunumu

İlgili – NeoWin.net

İLGİLİ HABERLER