
Microsoft, Windows 10’un özelliklerini tanıtmak için düzenlediği etkinlikte yeni internet tarayıcısı Spartan’ı da görücüye çıkarmış, ancak Internet Explorer’ın akıbeti konusunda bilgi vermemişti. Şirket bu belirsizliği de resmi Internet Explorer blogu üzerinden yaptığı bir açıklamayla ortadan kaldırdı.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Microsoft Surface Pro 12, Snapdragon X2 ile satışa çıktı

Xbox için büyük karar masada, Microsoft seçenekleri artırdı

Microsoft AI CEO’su Anthropic’i eleştirdi: Claude’un bilinci hakkında konuşmak tehlikeli

Apple macOS için yıllardır süren bir geleneği değiştirmeye hazırlanıyor

Google Android 17 ile yapay zekâ özelliklerini bir adım ileri taşıyor
Microsoft’un yeni nesil işletim sistemi Windows 10, Spartan ve Internet Explorer’ı bir arada sunacak. Bu da, en azından şu an için, Internet Explorer’ın sonunun gelmediğini gösteriyor. Şirket tarafından yapılan açıklamayı kaleme alan Internet Explorer Program Müdürü, Jason Weber, bazı kurumların sadece Internet Explorer kullanımına uygun web sitelerine sahip olmaları nedeniyle bu kararı aldıklarını belirtti.
Yeni dönemde Internet Explorer da Spartan’ın çift rendering motoruyla birlikte gelecek. Ancak yıllanmış tarayıcının esas işlevi geçmişe yönelik destek sağlamak olacak. Windows 10’da Internet Explorer’ın nasıl sunulacağı konusunda ise kesin bir bilgi bulunmuyor, ancak şirketin Internet Explorer’ı sadece Windows 10’un kurumsal sürümlerine yerleştirmesi olası gözüküyor.
⚡️⚡️ BU FIRSATLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ⚡️⚡️
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


