Teknoloji

Microsoft binlerce Windows 10 filmi ve oyununun fiyatını indirdi

windows-10-logo-160515

Microsoft, önümüzdeki 1 haftalık süreçte milyonlarca kişiyi Windows 10’a geçiş yapmaya ikna etmeye çalışıyor. Windows Mağaza’da büyük bir promosyon başlatan yazılım devi, 1000’den fazla film, şarkı, uygulama oyununun fiyatını 10 sente indirdi. Çok sayıda filme uygulanan indirimin sadece kiralama fiyatlarında geçerli olduğunu belirtmek gerekiyor. Jurassic World, Mad Max: Fury Road ve Kara Şövalye Yükseliyor gibi filmler, bu indirim çerçevesinde çok uygun bir fiyatla kiralanabiliyor. Windows Mağaza’daki büyük indirimin Türkiye’de geçerli olmadığının da altını çizmekte fayda var.

Justin Bieber’den “What Do You Mean” veya John Legend’dan “All of Me” gibi popüler şarkılar da büyük Windows 10 indiriminin parçaları arasında bulunuyor. Xbox uyumlu Windows 10 oyunlarını da boş geçmeyen Microsoft; Hitman Go, Angry Birds Star Wars, Assassin’s Creed Pirates ve Reckless Racing Ultimate gibi oyunları da Windows 10 indiriminin kapsamına dahil etmiş. IM+ Pro, Sticky Notes Pro ve çeşitli ZIP açma uygulamaları Windows 10 indiriminde işin uygulama ayağını oluşturuyor.

windows-10--indirim-abd-magaza

Microsoft’un Windows 10 indiriminde sunduğu film tekliflerinin düzenli olarak değiştirildiği belirtiliyor. İndirim kiralama üzerinden gerçekleştirildiği için fırsatlardan faydalanmak isteyenlerin ellerini çabuk tutması gerekiyor.

Yazılım devinin indirim teklifleri, Windows 10 yüklü bilgisayarların Windows Mağaza bölümündeki giriş sayfasında görülebiliyor. Microsoft bu bölümde Windows 10 indirimine dahil ettiği tüm film, oyun, uygulama ve şarkıları listeliyor. Türkiye mağazasında geçerli olmayan ve sadece ABD’deki kullanıcıların faydalanabildiği Windows 10 indirim teklifleri, 29 Kasım itibarıyla sona erecek.

İLGİLİ HABERLER