Teknoloji

Microsoft tüm dünyadaki öğrencilere ücretsiz Office 365 aboneliği sunacak

microsoft office 365
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

office-365-logo-140314

Microsoft, öğrenim yılı ortasında olsa da, dünyanın dört bir yanındaki öğrencilere sıklıkla faydalanabilecekleri bir imkan sunuyor. Şirket daha önce ABD’de sunduğu öğrencilere ücretsiz Office 365 aboneliği teklifini tüm dünyaya yayıyor. Microsoft’un teklifinden Office 365’in kullanıldığı ülkelerde yaşayan öğrenciler faydalanabilecek.

Öğrencilerin ücretsiz Office 365 erişimine sahip olması için okullarının personel ve fakülteler için Office 365 aboneliği satın alması gerekiyor. Okulların satın alma sürecinin tamamlanmasıyla birlikte öğrencilere okul tarafından verilen e-posta adreslerini kullanarak Office 365 aboneliği oluşturma fırsatı sunuluyor. Öğrenciler tekliften yararlanıp yararlanamayacaklarını ise Office’in web sitesi üzerinden kontrol edebiliyor.

Kayıt sürecinin tamamlanmasıyla birlikte öğrenciler en yeni Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access ve Publisher yazılımlarına erişim imkanına sahip olacak. Bu yazılımlara toplamda beş bilgisayar, akıllı telefon veya tablet üzerinden erişilebilecek. Office Online ve 1 TB’lık OneDrive depolama alanı gibi ekstralar da Microsoft’un teklifini kuvvetlendiriyor.

İLGİLİ HABERLER