Teknoloji

Microsoft Teams, arka planları canlandırıyor

microsoft teams
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft, Microsoft Teams arka planlarını yenileyerek yeni animasyonlu versiyonlar ekliyor. 2020’de başlatılan orijinal koleksiyondan bu yana Teams’deki sanal arka planların en büyük güncellemesi, dağınık odanızın arkasındaki manzarayı değiştirmek için yeni seçenekler sunuyor.

İlk olarak, bu yeni arka planlar geniş bir durağan görüntü koleksiyonu ile başlayacak ve ardından haziran ayında animasyonlu versiyonlar eklenecek. Microsoft, bugün yeni durağan arka plan görüntüleri hakkında bazı detaylar paylaşıyor, ancak görünüşe göre, bu animasyonlu arka planların, yıllardır rakip Zoom’da mevcut olanlara kıyasla nasıl olduğunu görmek için önümüzdeki aya kadar beklememiz gerekecek.

Microsoft tasarım ekibi, yeni bir blog yazısında, “Tüm yeni görüntülerle, Teams için yeniden tasarlanan görsel kütüphane, bunları kullanan insanları ve en iyi nasıl çalıştıklarını temsil etmek üzere özenle tasarlanmıştır” diyor. “Belirli görüntülerin popülaritesine bakarak, müşterilerin eğlenceli ve hayal gücüne dayalı sahnelerde tasvir edilmek konusunda, ortak çalışma alanı, ofis veya ev gibi gerçekçi mekanlarda tasvir edilmek kadar hevesli olduklarını fark ettik.”

microsoft teams

Microsoft Teams arka planlarında şu anda altı kategori bulunuyor, bunlar arasında odak noktası ahşap ve ışık olanlar, çağdaş arka planlara sahip olanlar ve renkli bulutlar veya dağlar gibi görünenler yer alıyor. Otizm spektrumundaki insanların desenler ve malzemelerden nasıl etkilenebileceğini dikkate alan, erişilebilir arka planlar bile mevcut. Bu arka planlar, görme, işitme, akıl sağlığı ve daha fazlasına odaklanan daha büyük bir “ait olma” kategorisinin bir parçası.

Yeni arka planlar, Microsoft Teams’in 300 milyon aylık aktif kullanıcısı için hafta içinden itibaren kullanıma sunulmaya başlandı.

İLGİLİ HABERLER