Teknoloji

Microsoft Teams Premium 30 gün boyunca ücretsiz denenebilecek

microsoft teams premium

Microsoft Teams Premium için herkese açık deneme süreci başladı. Böylelikle kullanıcıların canlı çeviri, özel toplantı markalaması, gelişmiş toplantı koruması gibi yapay zekâ özelliklerini deneyimlemesi mümkün hâle geliyor.

Teams Premium, Microsoft Teams konferans servisi için bir eklenti niteliği taşıyor. Bu eklentiyle Teams üzerinde yapılan görüşmelerin “daha kişisel, akıllı ve güvenli” olması hedefleniyor. Ön izleme 30 gün boyunca ücret ödemeden deneyimlenebilecek. Bunun için Microsoft 365 Yönetici Merkezi’ni ziyaret etmek gerekiyor.

Altyazılı canlı çeviri özelliğini 40’tan fazla dilde deneyimlemek mümkün olacak. Özelleştirilmiş toplantı şablonları ve gelişmiş webinar deneyimleri de kullanıcıları bekliyor. Teams Premium ile kullanıcıların hassas içeriklerini damga ve etiketlerle koruması mümkün hâle gelirken, uçtan uca şifreleme desteği de sunuluyor.

Microsoft Teams Premium şubat ayında genel erişime açılacak

Daha önce duyurulan tüm Teams Premium özelliklerine ön izleme süresince erişilemeyeceğini belirtmekte fayda var. Örneğin, toplantılar için özel markalama imkanından ocak ayı itibarıyla yararlanmak mümkün olacak. Akıllı özet özelliği için de bir süre daha beklemek gerekiyor.

Microsoft Teams Premium için özelliklerin dağıtımı ocak ayı itibarıyla tamamlanmış olacak. Teams Premium 2023’ün şubat ayı itibarıyla tüm kullanıcıların erişimine ve kaydına açılacak. Kullanıcılar yeni özelliklerden e-posta listesine kaydolarak haberdar olabilecek. Teams Premium’un aylık abonelik ücretinin 10 dolar olacağı söylense de, henüz bu konuda net bir bilgi verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER