Teknoloji

Microsoft Teams önümüzdeki hafta resmen faaliyete geçecek

microsoft teamsMicrosoft, kurumsal iletişim alanında Slack’e rakip olmak için Microsoft Teams adını taşıyan bir platform oluşturmuştu. Platform, önümüzdeki hafta itibarıyla Office 365 abonelerinin kullanımına açılacak. Microsoft, yeni servisinin faaliyete geçmesi nedeniyle 14 Martta bir etkinlik gerçekleştirecek.

Çevrim içi olarak düzenlenecek etkinlik, 14 Martta Türkiye saatiyle 19:30’da başlayacak. Şirketin bu etkinlikte Teams’e dair yeni detayları ve diğer bilinmeyen özellikleri kamuoyuyla paylaşması öngörülüyor. Yazılım devi, yeni servisini ilk kez geçtiğimiz kasım ayında duyurmuştu.

Microsoft, yeni iletişim servisi Teams ile sunacağı entegrasyon seçeneklerinden bazılarını daha önce açıklamıştı. Teams ile kullanıcılar Twitter hesaplarını sohbet odalarına bağlama ya da Skype üzerinden sesli ve görüntülü görüşme yapma imkanına sahip olacak.

Microsoft Teams daha fazla üçüncü taraf desteğiyle faaliyete geçebilir

Skype entegrasyonunun Teams’in gelecekteki genişlemesi konusunda kilit bir role sahip olması bekleniyor. Microsoft’un önümüzdeki hafta Teams için yeni üçüncü taraf entegrasyon seçeneklerini de duyurması ihtimal dahilinde yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER