Teknoloji

Microsoft Surface modellerinin uluslararası satışına başlıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

microsoft surface pro 4Microsoft Surface Book ve Surface Pro 4 serisini ilk etapta sadece ABD ve Kanada’da piyasaya sürmüştü. Şirket, daha önce yaptığı açıklama doğrultusunda popüler Surface modellerinin satış sahasını genişletiyor.

1 TB depolama alanına ve Intel Core i7 işlemciye sahip her iki model de Avustralya, Avusturya, Birleşik Krallık, Çin, Fransa, Hong Kong, İsviçre ve Yeni Zelanda’da satışa sunulacak. Satışlar Microsoft’un çevrim içi mağazası aracılığıyla gerçekleştirilecek. Almanya ve Japonya’daki satışlar ise önümüzdeki temmuz ayı içinde başlayacak.

Surface Book, Birleşik Krallık’ta 2 bin 649 pound karşılığında satılacak. 1 TB Surface Pro 4 içinse 2 bin 199 pound ödemek gerekecek. Surface Pro 4, yaz ayları içinde Belçika, Hollanda, İrlanda ve Lüksemburg’ta da satışa sunulacak.

Microsoft Surface serisinin yeni üyelerini önümüzdeki yıl tanıtabilir

Surface Book ve Surface Pro 4, geçtiğimiz yılın ekim ayında düzenlenen özel bir etkinlikle tanıtılmıştı. Dedikodular Surface serisinin yeni üyesinin önümüzdeki yıldan önce tanıtılmayacağı yönündeydi. Şirketin son genişleme hamlesi, bu dedikoduların doğru çıkma ihtimalini artırıyor.

İLGİLİ HABERLER