Teknoloji

Microsoft’tan yeni klavye, fare ve aksesuarlar

microsoft surface aksesuar

Dünya genelinde pek çok kişi evden çalışma veya eğitim görme rutinine bir şekilde uyum sağlamış durumda. Şirketler de bu dönemde insanların işini kolaylaştıracağına inandığı ürünler sunmaya devam ediyor. Microsoft bu doğrultuda Surface serisinin yeni ürünlerinin yanında yeni aksesuarlar da tanıttı. Bu aksesuarlar arasında kompakt bir klavye ve bir fare de bulunuyor.

Microsoft, Designer Compact Keyboard adını verdiği yeni klavyesi için “ince, dar ve zarif” sıfatlarını kullanıyor. İki yıllık bir pil ömrüne sahip olan klavye, Bluetooth desteği sayesinde üç cihaz arasında geçiş yapabiliyor. Klavyenin yurt dışındaki fiyat etiketinde 69.99 dolar yazacak.

Tam teşekküllü bir klavye istemeyen veya Designer Compact Keyboard’a biraz daha özellik kazandırmak isteyenler için Microsoft, küçük ve kablosuz bir sayısal tuş takımı sunuyor. Bu tuş takımı için 24.99 dolar ödemek gerekecek.

Evde çalışma deneyimini daha rahat kılmak amacıyla sunulan aksesuarlardan birisi de “Bluetooth Ergonomic Mouse” adını taşıyan yeni fare. Microsoft’un “hafif ve dayanıklı” olarak tanımladığı yeni fare, yumuşak bir baş parmak desteğine sahip. Fare, 49.99 dolar karşılığında satılacak.

Microsoft Surface serisinin yeni üyeleriyle birlikte 4K çözünürlük desteği de olan yeni kablosuz ekran adaptörünü de duyurdu. Projeleri daha büyük ekrana yansıtmak için kullanılacak bu adaptör 69.99 dolar karşılığında satılacak. Microsoft yeni aksesuarlarının piyasaya çıkış tarihi konusunda bilgi vermedi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER