Teknoloji

Microsoft Surface RT’nin Wi-Fi sorunlarını da çözecek güncellemeler yayınladı

Microsoft, Patch Tuesday olarak adlandırdığı aylık güncellemeleri kapsamında Windows RT için de bazı güncellemeler sundu. Surface RT için de bu kapsamda 11 yeni güncelleme sunuldu. Bu güncellemeler bazı güvenlik sorunlarını çözmenin yanı sıra Windows RT ve Office 2013 RT’nin performansını daha iyi hâle getirmeyi hedefliyor.

microsoft-surface-rt-inceleme-00001

Bir Microsoft destek sözcüsü güncellemelerin Surface RT’nin Wi-Fi üzerinde çalışmasının daha iyi hâle getirilmesini kapsadığını da kaydetti. Microsoft’un forumlarında konuyla ilgili olarak açılmış bir başlıkta yazan Surface destek mühendisi Jordana, güncellemenin standart dışı karakterler barındıran Wi-Fi Erişim Noktalarının da destek kapsamına alındığını kaydetti. Güncelleme “sınırlı” Wi-Fi bağlantı problemini de çözmeyi hedefliyor.

Bazı Surface RT kullanıcıları Microsoft’un destek sitesine konuyla ilgili bazı şikayetlerde bulunmuştu. Biz de test merkezimize konuk olan Surface RT’de benzer Wi-Fi sorunları yaşadığımızı belirtmeliyiz. Görünüşe göre, Microsoft bu sorunları çözmek için ilk adımları attı. Ayrıca en son Surface güncellemesi tabletin yaz saatiyle kış saati arasındaki geçişlerde zaman dilimini otomatik olarak ayarlamasını sağlayan yamayı da barındırıyor.

İlgili >> Microsoft Destek Forumları

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER