Teknoloji

Microsoft Surface RT’nin ses çıkışını yükseltti

Henüz Türkiye’de resmen satışa sunulmadı, ancak Türkiye’de de çeşitli Surface RT veya Pro sahipleri vardır diye düşünerek bu haberi paylaşmak istedik. Microsoft her zaman olduğu gibi aylık güncellemelerine devam ediyor ve Surface tablet sahipleri de bu güncellemelerden nasibini alıyor. “Salı Yamaları” olarak adlandırabileceğimiz güncelleme zincirinin son halkasında Surface Pro ve RT için çeşitli iyileştirmeler sunuldu.

microsoft-surface-rt-inceleme-00001

Surface Pro için gelen yenilikler arasında Wi-Fi bağlantısının iyileştirilmesi ve performansının kararlı hâle getirilmesi bulunuyor. Skype performansını daha iyi hâle getiren bir video sürücü güncellemesi de bulunurken Adobe Photoshop ile ilgili bir OpenGL hatası da çözüldü. Bu arada PXE başlatma özelliğini etkinleştirmeyi sağlayan bir güncelleme de yapıldı, bu seçenek sistem yöneticilerinin bir Windows kopyasını ağ genelindeki cihazlara yüklemesi için kullanılıyor.

Surface RT sahipleri için de içinde hoparlörün sesini iyileştiren bir unsurun da bulunduğu sürücü paketi yayınlandı. Surface RT sahipleri cihazlarının düşük çıkan sesinden şikayet ediyordu. Güncellemeyle birlikte Microsoft bu şikayetleri biraz olsun dindirmeyi amaçlıyor. Bu arada sistem kararlılığı üzerinde bazı iyileştirmeler de yapıldı.

İlgili >> Surface RT Güncelleme Notları, Surface Pro Güncelleme Notları

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER