Teknoloji

Microsoft yeni Surface Pro Type Cover seçeneklerinin ipucunu verdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

microsoft surface pro type coverMicrosoft’un yarın düzenleyeceği etkinlikte Surface Pro ailesinin yeni modelini tanıtması bekleniyor. Şirketin Surface’ten sorumlu yöneticisi Panos Panay, Instagram hesabı üzerinden dört farklı renkteki Surface klavyesini bir arada gösteren bir fotoğraf paylaştı. Panay fotoğrafın altına “30 saat kaldı” notunu düştü. Microsoft Surface Pro Type Cover ailesinin yeni üyeleri, şirketin Çin’in Şangay şehrinde düzenlenecek etkinlikte gözler önüne çıkacak.

Microsoft’un yeni Type Cover seçeneklerinde, tıpkı yeni Surface Laptop’un klavyesinde olduğu gibi, “alcantara” isimli kumaşı kullanması bekleniyor.

Panos Panay’ın sosyal medya paylaşımı, yeni Surface Pro’nun internete sızmasından birkaç gün sonra geldi. Ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılan fotoğraflar, Surface Pro 4’e çok benzer tasarıma sahip bir cihazın ipuçlarını vermişti. Blass, cihazın isminde herhangi bir rakam kullanılmayacağını iddia etmişti. Fotoğraflarda yeni Surface Pro’nun USB-C girişi barındırmaması dikkat çekmişti. Microsoft kısa süre önce duyurduğu yeni Surface Laptop’ta da USB-C girişine yer vermemişti.

Microsoft Surface Pro Type Cover renk seçenekleri arasında krımızı ve mavi var

Microsoft’un duyuracağı yeni Surface Pro Type Cover’ın renk seçenekleri arasında kırmızı ve mavi göze çarpıyor. Diğer iki seçenek ise altın rengi ve gri gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER