Teknoloji

Microsoft’tan Surface Duo ile ilgili çok bilgilendirici video

Microsoft, hafta içinde çeşitli gazetecilerle gerçekleştirdiği ve 35 dakika süren Surface Duo basın bilgilendirme toplantısının videosunu yayınladı. The Verge sitesinin belirttiğine göre, Microsoft normalde şahsi etkinlikler düzenleyerek Surface ürünlerini tanıtırdı, ancak bu yıl şartlar basın bilgilendirme toplantılarının da Surface etkinliğinin sanal bir versiyonunun yapılmasını gerekli kıldı.

Microsoft’un Windows ve Cihazlar şefi Panos Panay, şirketin Surface Duo teknolojisini nasıl inşa ettiğinden içerideki bileşenlere kadar birçok bilgiyi paylaştı. Bunun Microsoft’un Android telefonuyla ilgili olarak şimdiye kadar gerçekleştirilmiş en iyi ve detaylı tanıtım olduğu söylenebilir. Hatta Microsoft, sunumun bir noktasında Surface Duo için henüz duyurusu yapılmamış renkli tampon kılıfı da gösteriyor.

Microsoft, çift ekranlı Android telefonu Surface Duo ile ilgili en son detayları, fiyat ve çıkış tarihi bilgilerini hafta içi paylaşmıştı. Surface Duo, 1399 dolarlık fiyat etiketiyle 10 Eylül’de ABD’de satışa çıkıyor. Microsoft, yeni tasarımının hareket hâlinde üretkenliği değiştireceğini, çift ekranlı ve katlanabilir cihazlarda yeni bir devir başlatacağını umuyor.

İLGİLİ HABERLER