Teknoloji

Microsoft Surface’i ofislere sokmak için Dell ve HP ile işbirliğine gidiyor

Microsoft Surface’i ofislere sokmak için Dell ve HP ile işbirliğine gidiyor
Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

Microsoft, Surface Pro’nun daha fazla işyerinde kullanılmasını istiyor. Bu amaç doğrultusunda Dell ile işbirliğine giden yazılım devi, Surface Pro’yu Dell aracılığıyla satacak. Buna ek olarak, cihaz kurulumu ve teknik destek gibi konularda da Dell ekibi işin içinde olacak.

Bu işbirliğiyle halihazırda Dell ile çalışan şirketlerin yeni PC seçeneklerini değerlendirirken Surface Pro’yu da gündeme alması kolaylaşacak. Ayrıca kurumların Windows 10’a geçiş sürecinin de bu işbirliğiyle hızlanması amaçlanıyor. Dell aracılığıyla yapılacak Surface satışları ekim ayında başlayacak.

Satışlar önümüzdeki ay başlayacak olsa da, Microsoft’un duyuruyu erken yapmasının altında bir neden bulunuyor. Apple’ın bu akşam düzenleyeceği etkinlikte kurumsal kullanıcılara yönelik 12.9 inç’lik iPad Pro’yu tanıtması bekleniyor. Microsoft Surface’e rakip olarak konumlanacak bu ürün için Apple, aralarında Cisco’nun da bulunduğu şirketlerle kurumsal servisler sunmak için işbirliği yapıyor. Microsoft’un son girişimi de benzer bir amaca hizmet ediyor ve şirketlerin Surface’e yönelmesini teşvik etmeye çalışıyor.

Microsoft ve Dell arasındaki işbirliği, Surface Pro için oluşturulan büyük planın bir parçası. Büyük planına “Surface Kurumsal Girişimi” adını veren şirket; HP, Accenture ve Avanade ile de işbirliğine gidiyor. Microsoft, söz konusu şirketlerin Surface Pro için kurumsal servislerin yanında ne sunacağı konusunda bir açıklama yapmazken; Dell donanım garantisi, kaza hasarı telafisi, konfigürasyon, yerleştirme ve destek konularında Surface Pro’ya destek sunacağını duyurdu.

Günün Öne Çıkan Fırsatları

300 Hz ekranlı Game Garaj Slayer R9T, sepette 10.049,90 TL ucuzluyor
300 Hz ekranlı Game Garaj Slayer R9T, sepette 10.049,90 TL ucuzluyor
Satın Al
LG S40T soundbar ile 300 W ses, sepette 7.318,80 TL
LG S40T soundbar ile 300 W ses, sepette 7.318,80 TL
Satın Al
Google TV’li Next Stick 4K sepette 464,55 TL indirimli
Google TV’li Next Stick 4K sepette 464,55 TL indirimli
Satın Al
43 dB ANC’li QCY H3 kulaküstü kulaklık sepette 1.398 TL
43 dB ANC’li QCY H3 kulaküstü kulaklık sepette 1.398 TL
Satın Al
Havit TW984 ANC kulaklık, yüzde 15 sepet indirimiyle 636,65 TL
Havit TW984 ANC kulaklık, yüzde 15 sepet indirimiyle 636,65 TL
Satın Al
Tümünü Gör Daralt
Tüm Fırsatları Gör

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.

Teknoblog artık WhatsApp'taGünün en iyi teknoloji fırsatları ve kaçırmamanız gereken büyük haberler, telefonunuza gelsin.
Kanala Katıl