Teknoloji

Microsoft Surface Book 2 ile ilgili ilk ipucu Instagram’da verildi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

microsoft surface book 2Microsoft, geçtiğimiz yılın ekim ayında tanıttığı Surface Book’un halefine dair ipuçlarını vermeye başladı. Surface’in internet hesabı üzerinden yeni menteşe tasarımını gösteren bir fotoğrafı paylaşan şirket, fotoğrafın altına “Başarıya giden anahtarınız” notunu düştü. Windows Central’da yer alan habere göre, söz konusu fotoğraf Microsoft’un Surface Book 2’ye ait konsept tasarımları sergilemek için hazırladığı videodan alındı. Fotoğraftaki menteşenin üzerinde bazı küçük dokunuşlar yapıldığı ve menteşenin daha az çıkıntılı hâle geldiği görülüyor.

Surface Book 2’deki yeni menteşe tasarımı sayesinde dizüstü bilgisayar ekranının klavyeye normal dizüstü bilgisayarlarda olduğu gibi oturması bekleniyor. Mevcut Surface Book’ta bulunan boşluk, klavye ve ekranı daha hızlı ayırmayı sağlayacak bir menteşenin tercih edilmesiyle ortaya çıkmıştı.

Microsoft Surface Book 2 tahmin edilenden daha erken tanıtılabilir

Microsoft’un yeni Surface Book’u önümüzdeki yılın başlarında tanıtması bekleniyordu. Ancak resmi Instagram hesabından yapılan bu paylaşım, dizüstü bilgisayarın tahmin edilenden biraz daha erken gün yüzüne çıkabileceği yorumlarını beraberinde getirdi.

Your key to success. #Microsoft #Surface #DoGreatThings

Microsoft Surface (@surface) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Şirket, yılın sonlarına doğru yeni bir Surface cihazının duyurulabileceğine dair ipuçlarını daha önce vermişti. Ancak gelen haberler, Microsoft’un üç yeni Surface monitör bilgisayar üzerinde çalıştığını gösteriyor. Şirketin ekim ayında Surface temalı bir etkinlik düzenleyebileceği belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER