Teknoloji

Microsoft Surface Laptop 3’ün daha büyük versiyonu yolda

microsoft surface laptop 3

Microsoft gelecek ay Surface serisini yenilemeyi planlıyor. Görünüşe göre Surface Laptop 3’ün daha büyük bir versiyonu da yolda.

WinFuture tarafından verilen habere göre, Microsoft gelecek ay Surface Laptop 3’ün 15 inçlik yeni versiyonunu çıkaracak. Bu dizüstü bilgisayar da 3:2 görüntü oranına sahip olacak. Microsoft’un AMD işlemcili Surface Laptop 3’ü de tanıtmasını bekliyoruz. Bu işlemcinin dedikodusu yapılan 15 inç ekranlı modelde de yer alması muhtemel görünüyor.

Eğer haber doğruysa, Microsoft’un Surface Laptop dizüstü bilgisayarı şirketin Surface Book cihazıyla rekabet edecek. Microsoft şu anda Surface Book 2’nin hem 13.5 inç hem de 15 inç versiyonlarını sunuyor. Microsoft’un gelecek ay New York şehrinde düzenleyeceği etkinlikte ise Surface Book 3 modelinin gelmesi beklenmiyor.

Microsoft’un ekim ayındaki Surface etkinliğinde iddialı duyurular bekleniyor

Ayrıca Microsoft’un USB-C destekli yeni Surface Pro 7 modelini, Qualcomm işlemcili Surface donanımını da ekim ayının başlarında düzenleyeceği etkinlikte tanıtması beklenmiyor. Bu arada çift ekranlı Surface ve Windows Lite planları hakkında da konuşacağı tahmin ediliyor.

2 Ekim tarihinde düzenlenecek Microsoft Surface etkinliğiyle ilgili ayrıntıları Teknoblog’da bulacaksınız.

İLGİLİ HABERLER