Teknoloji

Microsoft Steve Ballmer’ın Windows 8 ile ilgili tahminlerini “yanlış ifade” olarak değerlendirdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft’un CEO’su Steve Ballmer Japonya’da düzenlediği bir basın toplantısında Windows 8’in gelecek yıl içinde çıkacağını zikretmişti. Ancak şirketi aksini söylüyor. Microsoft adına açıklama yapan bir sözcü “Görünüyor ki, ortada yanlış bir ifade var.” şeklinde konuştu.

“Gelecek mâli yılda çıkacak gelecek nesil Windows 7 donanımlarını büyük bir hevesle bekliyoruz. Şimdiye kadar Windows’un gelecek versiyonlarıyla ilgili resmi bir zaman veya ad açıklamasında bulunmuş değiliz.” şeklinde bir ifadenin yer aldığı Microsoft’un bildirisine rağmen yine de Windows 8’in gelişinin çok da uzak olmadığına dair dedikodular ortalıkta dolaşmaya devam ediyor, bu işletim sistemi önümüzdeki mâli yılda çıkmayacak olsa bile.

Ballmer yaptığı konuşmada “Yıl içinde ilerledikçe, Windows 8 hakkında çok şey duymayı beklemelisiniz.” diye konuşmuş, Windows 8’in tablet, PC ve çeşitli şekillerde karşımıza çıkacağını belirtmişti. ZDNet’e göre gelecek nesil Windows’un erken sürümü 31 Mayısta başlayacak D9 konferansında ön gösterime sunulacak.

İlgili – ZDNet

İLGİLİ HABERLER