Eğlence

Microsoft Solitaire, Mahjong ve Minesweeper oyunlarını Windows Phone’a getirdi

Microsoft’un Windows PC’lerde yer alan üç popüler oyunu Solitaire, Mahjong ve Minesweeper nihayet Windows Phone platformuna giriş yaptı.

microsoft-solitaire-301213

Windows bilgisayarlarında bu oyunlarla uzun zaman geçirmiş olan ve şimdilerde bir Windows Phone sahibi olan kullanıcılar bu oyunlarla keyifli dakikalar geçirebilir. Microsoft’un bu oyunlarla ilgili herhangi bir iddiası yok. Üstelik uzun zamandır hem Windows Phone hem de diğer platformlarda benzer oyunlar bulunuyor. Ne var ki, birçok kişi Microsoft’un versiyonlarına alıştığı için yine bu şirket elinden çıkmış oyunları Windows Phone cihazlarında oynamak daha fazla keyif verecektir.

Her bir oyun Xbox Live entegrasyonuna sahip, bu da Microsoft’un sistemindeki puan tabloları üzerinde arkadaşlarınızla rekabet edebileceğiniz anlamına geliyor. Bu arada Microsoft Solitaire Collection’da “Oynat, Duraklat, Devam Et” özelliği bulunuyor; bu sayede Windows 8 PC ve Windows Phone telefon arasında oyununuzu sürdürebiliyorsunuz.

Yukarıda belirtilen üç uygulamayı da aşağıda yer alan ilgili bağlantıyı takip ederek Windows telefonuna indirebilirsiniz.

İlgili >> Windows Phone Blog

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER