Teknoloji

Microsoft siyah renkli Surface modellerini doğruladı

microsoft surface

Microsoft siyah renkli Surface modellerine geri dönüş yapmayı planladığını yanlışlıkla doğruladı. Yazılım devi, bundan altı yıl önce, Surface RT modelinin siyah renkli “VaporMG” çeşidini çıkarmış, daha sonra gümüş renkli seçeneklere kaymıştı.

16 Ekim’de Yeni Zelanda’da planlanan bir Surface etkinliğiyle ilgili belge ortaya çıktı. Her ne kadar daha sonra bu belge ortadan kaldırılmış olsa da, Microsoft’un siyah renge geri dönüş yapacağı anlaşılıyor. Microsoft, Surface‘ın “siyaha geri döneceğini” söylüyor.

Her ne kadar şirket hangi cihazları tanıtacağını listelemese de, dedikodular şirketin Surface Laptop 2 ve Surface Pro 6 modellerinin siyah renkli versiyonlarını çıkaracağını gösteriyor.

Bu yeni Surface cihazlarının en yeni Intel işlemcileriyle çıkması bekleniyor. Aynı zamanda modern USB-C portlarına sahip olmayabilirler. Microsoft muhtemelen siyah renk seçeneğini hem Surface Pro 6 hem de Surface Laptop 2‘nin daha üst seçeneklerinde kullanacak.

Microsoft’un Surface etkinliği bugün New York’ta, yerel saatle öğleden sonra 4’te başlayacak. Türkiye saatiyle akşam 11’deki etkinliğin detaylarını Teknoblog’da bulacaksınız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER