Teknoloji

Microsoft Outlook iOS uygulaması için beta programı başlattı

microsoft outlook ios
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft Outlook iOS uygulaması, Office Insider programının portföyüne eklendi. Şimdiye kadar sadece Word, Excel, PowerPoint ve OneNote uygulamalarının ilk sürümleri Office Insider programının üyeleri tarafından denenebiliyordu.

Ancak Outlook iOS uygulamasının beta sürümlerini isteyen herkesin denemesi mümkün olmayacak. En azından ilk etapta sınırlı sayıda kullanıcı beta programına dahil edilebilecek. Beta programına kimlerin katılabileceği Microsoft tarafından belirlenecek.

Office Insider kullanıcılarının Outlook iOS uygulamasının beta sürümüne katılmaları için öncelikli olarak App Store üzerinden TestFlight uygulamasını indirmeleri gerekiyor. Ardından da kullanıcılardan Microsoft tarafından verilen talimatları takip etmeleri isteniyor. Office Insider üzerinden beta sürümü yükleyenlerin doğrudan nihai versiyona geçiş yapması mümkün olmuyor. Kullanıcıların ilk olarak uygulamanın beta versiyonunu silmesi gerekiyor.

Microsoft Outlook iOS uygulamasının beta sürümü için kayıt yaptırmak, beta sürümüne erişim garantisi vermiyor. Yer sayısının kısıtlı olması, kararı tamamen Microsoft’un inisiyatifine bırakıyor.

İLGİLİ HABERLER