Teknoloji

Microsoft Outlook içinden faturaları ödemeye izin verecek

microsoft outlook ios

microsoft outlookMicrosoft Build 2018 etkinliğinde ödeme servisinin Outlook ile entegre edileceğini açıkladı. Böylelikle fatura ödemelerinin e-posta iletileri üzerinden gerçekleştirilmesine kapı açılacak. Şirket bunun, geliştiricilerin kullanıcılarla daha iyi etkileşim kurmalarına yardımcı olacak düzenlemelerden bir tanesi olduğunun altını çizdi.

Microsoft Pay sistemi kullanıcılara ödemelerini e-posta iletileri üzerinden, başka bir uygulamaya geçmeden yapma fırsatı verecek. Microsoft, başlangıçtaki iş ortakları arasında Stripe ve Braintree gibi ödeme sistemlerinin, faturalandırma servisi Zuora’nın ve aynı zamanda FreshBooks, Intuit, Invoice2Go, Sage, Wave ve Xero gibi diğer servislerin de bulunacağını söyledi. Microsoft Pay, önümüzdeki birkaç hafta içinde bazı Outlook.com kullanıcılarına ulaştırılmaya başlanacak. İlerleyen aylarda ise daha fazla kullanıcı bu destekten yararlanma fırsatı bulacak.

Buna ek olarak Outlook, içinde bir mesaja yönelik bildirimler veya konuşmalar içeren Uyarlanabilir Kartları da kullanıma sunacak. Bu yeni kart formatı e-posta iletileri, sohbet robotları ya da Team sohbetlerine eklenebilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER