Teknoloji

Microsoft Outlook uygulaması gelişmiş Apple Watch desteğine kavuştu

microsoft-outlook-apple-watch-060815
Görsel: The Verge

Apple Watch’un en büyük destekçilerinden biri olan Microsoft, bu desteğini gelişmiş Apple Watch desteği sunan Outlook uygulamasıyla bir kez daha ortaya koyuyor. iOS için hazırlanan Outlook uygulaması Apple Watch’ta görece iyi çalışsa da, son güncelleme hem e-postaların tamamını görüntülemeyi kolaylaştırıyor hem de gelen e-postaları yanıtlama özelliğini beraberinde getiriyor.

Kullanıcılar halen gelen bir e-postayı doğrudan bildirim üzerinden yanıtlayamıyor. Gelen bildirimdeki Outlook ikonuna dokunulduğunda ise Outlook Apple Watch uygulaması başlatılıyor ve kullanıcılar gelen e-postayı görüyor. Dikte özelliği sayesinde e-postaya verilen cevap sözlü olarak yazdırılabiliyor.

Microsoft Outlook Apple Watch uygulaması için geliştirilen hızlı bakış özelliği ise, saatin ekranından e-postalara ve takvim randevularına hızlı bir bakış atmayı sağlıyor. Tıpkı çoğu Apple Watch uygulaması gibi, Microsoft Outlook uygulaması da bildirim deneyimini daha üst bir seviyeye taşıyacak şekilde hazırlanmış.

Microsoft daha önce de OneDrive, PowerPoint, OneNote ve Skype gibi uygulamalarını Apple Watch ile uyumlu hâle getirmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER