Teknoloji

Microsoft Outlook Android uygulamasına yeni takvim seçenekleri ekliyor

microsoft outlook android

microsoft outlook androidOutlook pek çok kişinin favori e-posta uygulaması konumunda. Dolayısıyla Microsoft’un uygulamada yaptığı güncellemeler, hatırı sayılır bir kitleyi ilgilendiriyor. Microsoft Outlook Android uygulamasında yapılan son güncelleme de kullanıcılara yeni takvim seçenekleri getiriyor.

Uygulamadaki yenilikler arasında göze ilk olarak bir etkinliğe organizatöre bildirim göndermeden yanıt verebilme seçeneği göze çarpıyor. Buna ek olarak, kullanıcılar etkinlikleri takvimlerine işlerken “serbest” veya “meşgul” şeklinde etiketler ekleyebiliyor. Outlook Android uygulamasını kullananların önünde daha önce böyle bir imkan bulunmuyordu.

Güncellemeyle birlikte kullanıcılar etkinlik davetlerine verdikleri yanıtlara bir not da ekleyebiliyor. Takvimini başkalarının erişimine açık tutan kullanıcılar, bazı etkinlikleri özel olarak işaretleyebilecek. Böylelikle bu etkinlikleri herkese açık görünümde görmek mümkün olmayacak.

Microsoft Outlook Android güncellemesi küçük sorunları da düzeltiyor

Microsoft Outlook Android uygulaması için yayınlanan son güncelleme, tıpkı diğer güncellemeler gibi, uygulamadaki küçük sorunları düzeltiyor ve performansta iyileşme vadediyor. Şirket, böylelikle uygulamayı kullananların daha iyi bir deneyim yaşamasını amaçlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER