Teknoloji

Microsoft OneDrive BlackBerry 10 cihazlarına geldi

Microsoft’un bulut tabanlı depolama servisi BlackBerry kullanıcılarına Microsoft OneDrive’a Bağlan olarak adlandırılan bir uygulama aracılığıyla ulaşmaya başladı.

blackberry-onedrive-baglan-050314

İngiliz medya şirketi BSkyB ile yaşanan isim anlaşmazlığı nedeniyle SkyDrive’ın adını OneDrive olarak değiştiren Microsoft, yeniden adlandırdığı servisini yeniliklerle birlikte faaliyete geçirmişti. Microsoft, yeni özelliklerle birlikte BlackBerry 10 kullanıcılarına da erişim izni verdi.

CrackBerry’nin haberine göre, BlackBerry 10 uygulaması fotoğraf ve videoların otomatik yüklenmesini etkinleştirme veya devre dışı bırakma imkanı sunuyor. Ayrıca kullanıcılar hücresel şebekenin kullanımını da seçebiliyor. Diğer özellikler arasında önemli dosya ve dokümanların paylaşımı, yorum bırakma, dokümanların hareket hâlindeyken düzenlenmesi gibi unsurlar yer alıyor.

Microsoft OneDrive’a Bağlan uygulaması BlackBerry’nin AppWorld uygulama mağazasından ücretsiz olarak indirilebiliyor. BlackBerry kullanıcıları bu uygulama sayesinde alternatif bir bulut depolama desteğine daha kavuşmuş oldu.

İlgili >> CrackBerry, BlackBerry AppWorld

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER