Teknoloji

Microsoft Office Android uygulaması için koyu tema desteği

microsoft office android koyu tema

Microsoft en sonunda Android için Office uygulamasına koyu tema ekliyor. Office uygulaması iOS ve Android’de bir yıldan uzun süredir mevcut olsa da, şimdiye kadar yalnızca iOS sürümü yerleşik karanlık tema desteği içeriyordu.

Microsoft’ta ürün yöneticisi olarak görev Sourab Nagpal, “Bu, müşterilerimizin çoğu tarafından çok talep edilen bir özellikti.” diyor. “Birçok kişi, mobil cihazlarda okumak ve üzerinde çalışmak için daha rahat bir görsel deneyim sağladığından Karanlık Modu kullanmayı tercih ediyor.”

Android için en son sürüm Office uygulaması, bunu Android cihazınızda bir sistem tercihi olarak ayarladığınız takdirde, bundan böyle otomatik olarak karanlık modu etkinleştirecektir. Koyu mod, Office uygulamasındaki ana sayfa sekmesinden de değiştirilebilir. Microsoft, önümüzdeki haftalarda Android’de Office için karanlık modun kademeli olarak kullanıma sunulacağını, bu nedenle tüm kullanıcılara aynı anda görünmeyebileceğini söylüyor.

Microsoft’un Android için Office uygulaması; Word, Excel ve PowerPoint’i tek bir uygulamada birleştiriyor. Ayrıca, PDF’leri taramak, hatta beyaz tahtaları, metinleri ve tabloları dijital sürümlere dönüştürmek gibi hızlı eylemler içeriyor. Microsoft’un Android için Office uygulamasını Google Play Store’dan indirebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER