Teknoloji

Microsoft Office Android tablet versiyonunun ön izlemesine erişim kapsamını genişletti

office-android-tablet-on-izleme-070115-1

Microsoft Android tabletlerine özel Office uygulamasının ön izleme versiyonunun kapsamını genişletiyor ve bu yazılımı Google Play’den indirme imkanı sunuyor. Tabii ki, bunun için öncelikle Google+ üzerindeki Microsoft geliştirme topluluğuna katılmak gerekiyor.

Yazılım şirketi geçen yılın sonlarına doğru sadece davet karşılığında ön izleme sürümüne erişim imkanı veriyordu, ancak dün itibarıyla KitKat veya Lollipop yüklü tablet sahipleri final versiyonun öncesindeki ön izleme sürümüne Google Play üzerinden erişim fırsatı elde ediyor.

Office Android tablet sürümü kullanıcı arayüzü ve işlevler bakımından iPad için Office ile hemen hemen aynı niteliklere sahip. Microsoft sadece 7 ila 10.1 inç arası büyüklükte ekranlara sahip ve ARM tabanlı işlemciyle çalışan tabletleri destekliyor. Bu da şu anda piyasada bulunan çoğu Android tabletin kapsandığını gösteriyor.

Final uygulamalar Microsoft’un mobil Office planlarının bir parçası olarak ücretsiz olacak. Uygulamada Dropbox’ta depolanan Office dokümanlarına erişim ve bunları düzenleme imkanı da bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER