Teknoloji

Microsoft Office 365’in tanıtımı için dergi arasına Wi-Fi erişim noktası yerleştirdi

Microsoft Office 365 adlı bulut tabanlı ofis ürününün tanıtımı için farklı bir yol deniyor. Yurt dışında yayınlanan Forbes dergisinin basılı olarak yayınlanan özel sayısına reklam veren Microsoft şimdiye kadar görülmemiş bir şeyi yaptı, derginin içine Wi-Fi erişim noktası yerleştirdi. Sayfaya eklenen özel donanım sayesinde okuyucuya internet erişimi sağlanıyor.

office-365-dergi-reklam-090513

Office 365 sayesinde kullanıcılar bulut teknolojisinin nimetlerinden yararlanıyor ve dokümanlarına her yerden erişme ve onları düzenleme imkanına sahip oluyor. Slickdeals adlı bir forum kullanıcısının dikkat çektiği bu reklamda yer alan erişim noktasına bağlanıldığında kullanıcı Microsoft.com sitesine yönlendiriliyor ve orada da ayrı bir reklam daha gösteriliyor.

Wi-Fi erişim noktasının sahip olduğu batarya tek bir şarj ile üç saatlik erişim sağlayabiliyor. ABD’de faaliyet gösteren T-Mobile tarafından sağlanan 15 günlük ücretsiz internet erişiminden yararlanan kişisel erişim noktası beş farklı cihaza aynı anda bağlanma imkanı sağlıyor. Dergiye gömülmüş kişisel erişim noktasının pili bittiğinde, yine reklam içinde yer alan mini USB portu üzerinden cihazı şarj etmek mümkün oluyor.

Microsoft’un bu ilginç reklam kampanyasını Türkiye’de de görsek hiç fena olmazdı. Üstelik şirket hâli hazırda Vodafone ile birlikte Office 365’in kurumlara ulaşması için işbirliği yapıyor.

İlgili >> SlickDeals

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER